Faze roditeljstva

Naši omiljeni Nutrino proizvodi

U našoj redakciji ima mama, tetki i baka pa smo odlučili da podelimo s vama naše favorite Nutrino proizvoda. Drage mame, podelite sa nama koji su omiljeni Nutrino proizvodi vaših mališana.

Naši omiljeni Nutrino proizvodi

O dečijoj hrani domaćeg brenda Nutrino smo pisali više puta tokom ove godine. Nutrino, sa portofijom koji obuhvata proizvode od prve čvrste hrane za bebe, do obroka za decu svih uzrasta,  proizvodi se u Fabrici dečje hrane u Dobanovcima, najsavremenijoj tog tipa u regionu.

Ono što izdvaja ove proizvode je vrhunska tehnologija proizvodnje, a stroge kontrole proizvodnog procesa, od ulaznih sirovina koje se nabavljaju isključivo od sertifikovanih dobavljača koji ispunjavaju stroge standarde proizvodnje dečje hrane, do finalnog proizvoda, garant su da mame mogu biti sigurne da izborom Nutrina, biraju bezbedne i prirodne proizvode.

Kako u našoj redakciji ima mama, tetki i baka, i naši mališani uživaju u zdravim i ukusnim Nutrino proizvodima, a mi smo odlučili da podelimo sa vama njihove favorite. Iako, da budemo iskreni, vrlo često i mi posegnemo za njima, jer su ukusi neodoljivi.

Pire od povrća – prva bundevica

Ova kašica je namenjena uzrastu 4+ meseci, a mi je biramo za naše mališane zato što ima 100% ukus bundeve i nema dodate soli. U ovoj kašici, kao i u ostalim proizvodima iz ove kategorije, izvršeno je pažljivo merenje količine hranljivih sastojaka, uzimajući u obzir nutritivne potrebe svake faze razvoja deteta.

Nutrino kašice ne sadrže veštačke boje, aditive ili poboljšivače ukusa, a dostupne su u teglicama, koje se pakuju u termoskupljajuću foliju koja štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja, dok sama obrada teglice na visokoj temperaturi onemogućava razvoj mikroorganizama i garantuje zdravstvenu ispravnost proizvoda.

Voćni pire - jabuka i banana sa keksom

Naši mališani sa 6+ meseci naprosto obožavaju ovu kombinaciju jabuke, banane i keksa! Pored toga što predstavlja jako ukusnu užinu, ovaj voćni pire je 100% prirodan i nema dodatog šećera, a posebna zabava za decu je i njegova mekana, pauč ambalaža.

Ono što mame vole kod Nutrino voćnih pirea pored kvaliteta, je upravo ambalaža, koja je praktična za nošenje i konzumaciju van kuće, bez bojaznosti od prosipanja po torbi ili kolicima.

Voćni pire mix - jabuka, kruška i dinja

Ovaj sočni voćni mix je takođe spakovan u pauč ambalažu, a svi ukusi iz ove kategorije proizvoda su dostupni u pakovanju od 220 g koje je namenjeno celokupnoj porodici.

Proizvedeni po najvišim evropskim standardima, bez aditiva, konzervansa i sa pažljivo biranim voćem, Nutrino voćni pirei mix pobrinuće se da zdrava užina bude uvek sa vama, gde god da ste, prateći vaš i ritam vašeg deteta.

Suva žitna kaša sa keksom

Ova pšenična kaša sa keksom se pojavila nedavno i od tada se traži kaša više! Sa pravom se zove Nutrino MOĆNA kaša, a namenjena je i deci i odraslima. Obezbeđuje neophodnu energiju za svakodnevne aktivnosti, obogaćena je sa 13 vitamina, kao i gvožđem, kalcijumom, cinkom i jodom, zbog čega ima važnu ulogu kognitivnom razvoju, rastu i očuvanju imuniteta. Dodatno je obogaćena i inulinom, koji je dobar za imuni sistem i digestivni trakt, jer pripada grupi prebiotika i stimuliše rast bakterija mlečno kiselinskog vrenja – probiotika.

U asortimanu suvih žitnih kaša se nalazi još mnogo ukusa, koje preporučujemo da probate, poput kaše sa kakaom.

Mlekce - 5 žitarica

Nutrino mlekce je fantastično i potpuno jedinstveno na našem tržištu. To je zapravo tečna žitna kaša, koja je spremna za upotrebu, od mleka i žitarica, koje zbog obilja vlakana detetu daju osećaj sitosti. Idealno za konzumiranje i u kući i u pokretu, a dodatno je obogaćeno inulinom, koji povoljno utiče na imuni sistem i probavu.

Preporučujemo ga svim mamama, jer će nakon konzumiranja njihovo dete biti sito i pružiće mu miran san.

Kompotić - jabuka, suva šljiva i suvo grožđe

Svi volimo sokiće, ali samo one od 100% voća. Zato su naš, i izbor naših mališana Nutrino sokići koji su pravljeni po specijalnoj tehnologiji koja dozvoljava da se sačuva prirodni slatki voćni ukus.

Dostupni su u kartonskom Tetrapak pakovanju, koje pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvodu.

A ovaj kompotić je posebno svima drag, jer je pravljen po bakinom receptu!

Drage mame, podelite sa nama koji su omiljeni Nutrino proizvodi vaših mališana.

Promo tekst