Faze roditeljstva

Pedijatrijska ordinacija Bebologija proslavila je svoj 5. rođendan

Mesto na koje deca bez straha dolaze na preglede, a roditelji poklanjaju puno poverenje pedijatrima slavi pet godina postojanja!

Pedijatrijska ordinacija Bebologija proslavila je svoj 5. rođendan

Dobro poznat tim pedijatrijske ordinacije Bebologija čine provereni specijalisti sastavljeni od dr Miloša Relića, dr Jelene Jovanović, kao i kolega konsultanata dr Radeta Ružića, dr Slađane Pajić i iskusnih medicinskih sestara Snežane Milić i Tatjane Stevanović.Takođe, tu su lekari različitih užih specijalnosti i svi oni imaju zajednički cilj: da roditelji i deca dobiju kompletnu uslugu na jednom mestu.


                                                                                        

Bebologija je smeštena na Dedinju, u ulici Stjepana Filipovića 32b. Ordinacija ispunjava sve najviše zahteve koje nalažu evropski standardi i poseduje 2 odvojena ulaza (za zdravu i za bolesnu decu), poseban toalet za decu, prostor za dojenje, komfornu čekaonicu koja je i igraonica i gde se deca bezbrižno pripremaju za ulazak kod lekara. 

Pedijatrijska ordinacija Bebologija je mesto na kojem znam da će moje dete dobiti adekvatnu stručnu pomoć od strane divnog tima. Godinama smo deo Bebologija porodice i hvala na svoj podršci i pomoći koju pružate našoj deci- reči su Jelene, mame koja već godinama dovodi decu u pedijatrijsku ordinaciju Bebologija.

Vaše zdravlje i bezbrižnost su razlog postojanja Bebologije!

Dobro nam došli!