Faze roditeljstva

Pravi izbor za nežnu bebinu kožu

Svi već znamo da je redovna higijena i menjane pelena, preduslov da nežna koža mališana ostane suva i zdrava, ali da li znate kako proceniti koja je pelena dobra za Vašu bebu

Pravi izbor za nežnu bebinu kožu

Približava se taj dan kada ćete postati majka, završne pripreme su u toku, imate blagu tremu i pitate se: “Da li sam odabrala sve najbolje za svoju bebu?”. Pre nego što odgovorite na to pitanje, da li znate koja pelena kod nas ima najviše sertifkata na pakovanju koji garantuju kvalitet i bezbednu upotrebu pelene? Da li ste ikada obratili pažnju na te detalje koji prave razliku?

Izbor pelena je velik, ali samo jedne imaju Astma-Allergi sertifikat koji garantuje da pelena ne sadrži alergene i druge štetne sastojke, kao ni dodate mirise. Kada stavljate bebi pelenu bitno je da budete sigurni da u njoj nema ništa što potencijalno može da izazove reakciju na nežnoj bebinoj koži. Neutralna pelena, bez dodatih mirisa, maksimalno pomaže u tome.

Vašoj bebi treba udbnost i pokretljivost u peleni da bi bila opuštena i vesela. Miran san noću za Vas i Vašu bebu je vrlo bitan, pogotovo u prvim danima bebinog života. Za to je uslov da pelena može da izdrži celu noć, a da bebina koža ostane suva i zdrava.

Da bi ste kao roditelj bili sigurni da ste odabrali pravu pelenu za svoju bebu, treba da znate gde se ta pelena proizvodi, po kojim standardima i za koja tržišta. BAMBO eko pelene se proizvode u Danskoj po najvišim Nordijskim standardima za “zapadno” tržište što garantuju sertifikati na pakovanju.

Odabirom prave pelene izbegavate moguće neprijatnosti za Vas i za Vašu bebu. I ne samo to, mekoća, udobnosti i visoka moć upijana omogućiće radost Vašoj bebi i miran san.

Vaučer kod za prvu kupovinu BAMBO eko pelena „BSBLOG818“ možete iskoristiti na Bambo sajtu www.bambopelene.rs

Tekst: promo