Faze roditeljstva

Šta bebe rođene u januaru čini posebnim

Ukoliko ovih dana očekujete prinovu u porodici, imate razlog više za sreću. Istraživanja pokazuju da bebe rođene početkom godine imaju veću šansu da postanu poznate zvezde, vrhunski sportisti, lekari, romantične su i vole da pomažu drugima.

Šta bebe rođene u januaru čini posebnim

 Evo šest razloga zbog kojih su bebe rođene u januaru posebne. 

1. Dobroćudne su

Rezultati jednog istraživanja su otkrili da su zimske bebe dobroćudnije i manje razdražljive od svojih vršnjaka rođenih tokom letnjih meseci.

2. Češće postaju sportske zvezde

Prema rezultatima jedne studije, u australijskoj fudbalskoj ligi čak jedna trećina igrača je rođena u januaru.

3. Njihovo buduće zanimanje moglo bi biti lekar

Najviše lekara opšte prakse, kažu istraživanja, takođe je rođeno u prvom mesecu nove godine.

4. Mogle bi biti poznate

Studija objavljena u časopisu Journal of Social Sciences kaže da je najveći broj poznatih osoba u horoskopu vodolija. To znači da su rođene krajem januara, tačnije između 20. januara i 18. februara.

5. U horoskopu će biti jarac ili vodolija

Ako verujete u horoskopske znake i znate ponešto o njima, jasno vam je da su januarske bebe jarac ili Vodolija. Za osobe rođene u znaku jarca kaže se da su romantične i praktične, dok se bebe rođene kasnije u februar smatraju osobama koje vole da pomažu drugima.

6. Vaš veliki-mali čovek 

U detinjstvu su obično dosta zreliji za svoje godine i pouzdani su. Praktični su i ambiciozni. Kad malo porastu primetićete kako su dobro organizovana i završavaju obaveze na vreme. 

I još ponešto...

Osobe rođene u januaru su posebne jer imaju više smisla za humor od ostalih, mnogi se ugledaju na njih, hrabri su, smeli i zreliji u mlađim danima dok u starosti podetinje. Kada im je dosadno prave različite ludorije. Rođene su vođe i imaju visoke životne standarde. Da navode potkrepimo činjenicama evo imena nekoliko poznatih ličnosti koje su rođene u januaru: Opra Vinfri, Kejt Midlton, Kejt Mos, Irena Šajk, Dejvid Bouvi, Nikolas Kejdž, Martin Luter King, Frenklin Ruzvelt ...

Izvor: index.hr