Faze roditeljstva

Zdrava voćna užina za poneti, i za male i za velike

Voćni pirei napravljeni od najkvalitetnijeg voća i spakovani u praktičnu i lako upotrebljivu pauč ambalažu, idealni su za konzumaciju van kuće, u parku, u školi ili na bilo kom drugom mestu, jer su lagani za poneti, dok poklopac na njima omogućava jednostavnu ponovnu upotrebu, bez bojazni od prosipanja i curenja.

Zdrava voćna užina za poneti, i za male i za velike

Pisali smo već o ukusnim Nutrino voćnim pireima  za najmlađe, koji su postali nezamenjiv saveznik mamama kada svojim mališanima žele da obezbede ukusne i zdrave voćne užine, čak i kada nam na zelenim pijacama nije dostupno svo voće. Osim toga, ova pakovanja mogu biti i prvi korak vašeg deteta u samostalnom hranjenju, jer su izuzetno jednostavni za upotrebu.

Širok asortiman ukusnih i zdravih voćnih Nutrino pirea donosi ukuse koje deca vole, u pakovanjima za bebe od  100g, ali i onom od 220g, koji je namenjeno i starijoj deci.  U ponudi se mogu pronaći pirei različitog ukusa, poput jabuke, kruške, banane, breskve, dinje, kao i miksevi koji podrazumevaju kombinaciju različitog voća, i za koji god ukus da se odlučite ne možete pogrešiti.  Bogatstvo minerala i vitamina i ukusi kreirani su tako da zadovolje nutritivne potrebe mališana.

Proizvedeni po najvišim evropskim standardima, bez aditiva, konzervansa, sa pažljivo kreiranim spojem prirodnog, biranog voća,  Nutrino pirei pobrinuće se da zdrava užina bude uvek sa vama, gde god da ste, prateći vaš i ritam vašeg deteta.

Dobra vest je da su od nedavno na našem tržištu dostupni i Nutrino LAB, voćni pirei za odrasle. Potpuno nov asortiman zdrave i funkcionalne hrane, proizvodi se u Fabrici dečje hrane u Dobanovcima, na istom mestu gde i dobro poznati Nutrino ukusi za one mlađe. Reč je o 100% prirodnim pireima i sokovima od voća i povrća, bez dodataka, jedinstvenim na našem tržištu i namenjenim svima koji su u potrazi za zdravim i hranljivim obrocima, kontrolisanog kvaliteta.  

Bilo da ste ljubitelj jednostavnih ukusa, kao što je 100% jabuka, ili volite kombinacije jabuke, kruške, breskve, maline, borovnice, višnje, ili je vaš izbor egzotično tropsko voće poput manga, papaje, u asortimanu Nutrino LAB pronaći ćete visoko hranljive obroke proizvedene prema najvišim standardima u industriji hrane. Praktična „on the go“ pakovanja, čine NUTRINO LAB savršenim, ukusnim i hranljivim osveženjem za sve koji vode užurban stil života, vole da treniraju, prate trendove i žele da se hrane zdravo, uz puno vitamina.

Zato drage mame, isplanirajte dragocene trenutke sa svojim najmlađima u prirodi, na putovanjima, a dnevnu doznu vitamina i energije, kako za vašeg mališana, tako i za sebe, ponesite u šarenim pauč pakovanjima. 

Promo tekst