Faze roditeljstva

Bebologija - najvažnija nauka na svetu

Vikendom, u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, tokom cele godine, se održava događaj "Savladajte Bebologiju" edukativno druženje sa (budućim) roditeljima, u okviru kog je predstavljen servis „babica&bebica“ - jedinstveni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama.

Bebologija - najvažnija nauka na svetu

Ovaj događaj je namenjen svim trudnicama, kao i (budućim) roditeljima koji žele da čuju nove stavove i preporuke profesionalaca u oblasti pripreme za porođaj i nege bebe, njenog razvoja i izazova u prvoj godini života, kao i da ojačaju svoje veštine roditeljstva. 

Posetioci će imati specijalnu priliku da se upoznaju sa najnovijim servisom „babica&bebica“ za podršku trudnicama, porodiljama i bebama.

Pročitajte: KAKO SMO SAVLADALI BEBOLOGIJU i saznajte kako to sve izgleda iz ugla naših polaznika.

Sve tajne Bebologije i savlađivanje veština prvih dana roditeljstva.

Između ostalog, po prvi put u Srbiji  upoznavanje sa svim fazama porođaja i priprema za dojenje na 3D modelima!

Imaćete priliku da se upoznate sa VMS Snežanom Malešev, patronažnom sestrom sa višegodišnjim iskustvom u radu sa trudnicama i porodiljama, sadašnjom koordinatorkom servisa "babica&bebica". Moći ćete da razgovarate i sa jednim od najiskusnijih pedijatara u Srbiji, dr Milošem Relićem. Oni će vas uvesti u „male tajne“ roditeljstva. 

Servis "babica&bebica" Vam obezbeđuje podršku u pripremi za porođaj i boravak u porodilištu, kao i u nezi bebe u prvim danima kod kuće.

"Trudnoća je period u životu svake žene kada joj je podrška neophodna. Porodica pruža ljubav, pažnju, sigurnost i to je sigurna luka za mamu i bebu. No, trudnoća otvara mnoga lična pitanja kod budućih mama i tata: „Bojim se porođaja“, „Nikad nisam kupala bebu, presvukla pelene“, „Da li ću razumeti šta beba poručuje“, „Dojenje, da li će mi uspeti“... Naći prave odgovore na ova pitanja znači otkriti sagovornike koji Vam mogu pružiti prave informacije, približiti boravak u porodilištu i tok porođaja, povesti Vas kroz neotkrivene veštine komunikacije sa bebom, dojenja, hranjenja i nege bebe, spavanja, plača."

Snežana Malešev, glavna koordinatorka servisa "babica&bebica"

Nakon razgovora o pripremi za dolazak bebe, organizovano je i interaktivno druženje sa pedijatrom dr Milošem Relićem.

“Pričaćemo o rastu i razvoju deteta u prvim mesecima života do godinu dana. I to u interaktivnoj formi, dakle, buduće mame i tate će moći da pitaju ono što ih zanima o periodu posle porođaja, tzv. periodu novorođenčeta i odojčeta.”

dr Miloš Relić, Pedijatrijska ordinacija Bebologija

Bio Save i partneri Bebologije obezbeđuju vredne poklone.

Pratite nas i na Facebook-u i Instagramu! Početkom svake nedelje objavljujemo tačan raspored za predstojeći vikend. Prijave su obavezne zbog ograničenog broja učesnika.