Faze roditeljstva

Kako smo savladali Bebologiju

Događaj "Savladajte Bebologiju" je održan i ovog vikenda. Sala je bila popunjena do poslednjeg mesta, a parovi uživali i veoma pažljivo slušali predavanja. Evo kako su neki od njih savladali Bebologiju

Kako smo savladali Bebologiju

Nedelja 16. septembar 2018, u Beogradu, od 10-12 h

Dejana i Bojan

Za događaj su saznali preko fejsbuka i evo šta su nam rekli.

- Lepo je što postoje ovakva predavanja i zaista su veoma korisna, jer ovde dobijemo dosta informacija o mnogim stvarima vezanim za trudnoću, porođaj i negu bebe. Ja sam sve pažljivo saslušala, ali moram priznati da sam od onih osoba koje ne žele baš sve unapred da znaju, naročito što se porođaja tiče - kroz osmeh kaže mamam Dejana koja je sada u sedmom mesecu trudnoće.

Tati Bojanu je najzanimljiviji deo bio onaj u kome su predavači govorili od porođaju ali je bio prijatno iznenađen kada je saznao da je deo predavanja posvećen i matičnim ćelijama.

- Veoma sam zadovoljan što sam dobio odgovore vezane za ostavljanje i lečenje matičnim ćelijama. Ja imam dijabetes tipa 1 i želim da ostavimo matične ćelije, jer tako pružam svom detetu šansu za izlečenje ukoliko se desi da nasledi ovu bolest od mene. 

Vanja i Milenko Miklja 

Mama Vanja je u osmom mesecu trudnoće i za sebe kaže da je baš opuštena trudnica.

- Veoma mi se dopalo predavanje pedijatra iz ordinacije Beobologija. Suprug je saznao za ovaj događaj preko društvenih mreža, prijavili smo se, došli i baš sam srećna što sam čula dosta korisnih saveta. Za razliku od mog supruga, koji čita forume i skuplja informacije sa neta, ja najviše verujem svojim ginekolozima, veoma sam opuštena i uživam u ovom periodu trudnoće a posebno zadovoljstvo mi pružaju joga vežbe, koje od srca preporučujem svim trudnicama. Ono čemu bih volela da predavači posvete posebnu pažnju je dojenje, mislim da se o tome ne govori dovoljno, a ja svoju bebu želim da dojim - kaže mama Vanja, koja je danas napunila 27 godina.

skola za trudnice bebologijaUčesnici: Vanja i Milenko Miklja

Tata Milenko, osim što je životna i internet podrška svojoj supruzi pažljivo je pratio predavanje i evo šta nam je na kraju rekao:

- Baš je bilo odlično! Čuli smo neke nove stvari poput onih o matičnim ćelijama, predavači su bili odlični, jasni i stručni, sve u svemu bilo je super! Na pitanje kada se očekuje porođaj u glas su nam rekli:
- Mi imamo tri termina 2., 10. ili 12. novembar!

Mi im želimo puno sreće i sigurni smo da će biti divni roditelji, a mi smo tu da im pružimo svaku vrstu pomoći i podrške.

Ukoliko ste i vi želite da prisustvujete događaju "Savladajte Bebologiju" u Beogradu ili Novom Sadu pratite našu facebook stranicu i prijavite se kad objavimo poziv jer je broj mesta ograničen. Detaljnije o događaju