Faze roditeljstva

Nesvakidašnja priča porodice sa tri para blizanaca

Zamislite da imate šestoro dece i da svi slave rođendan istog dana? Zvuči neverovatno, ali porodica Kisinski iz Viskonsina je kao „božji dar“ na vrlo neobičan način dobila svoje blizance.

Nesvakidašnja priča porodice sa tri para blizanaca

Mnogi kažu kako je puna kuća znak srećne porodice. Što više dece, to su srećniji i roditelji i mališani.

Porodica Kosinski je na vrlo interesantnan način dobila svojih šestoro dece.

Keri i Krejg Kosinski su bračni par koji je imao problema sa začećem.

Stara prijatlejica koja nije mogla da brine o svojim bliznakinjama Keni i Adalin, prepustila im je brigu o deci. Deca su tako ostala i danima, pa i mesecima kod ovog para, te su ih nakon nekog vremena usvojili.

Porodica je živela srećno i ispunjeno, a biološka mama ovih devojčica se ponovo javila sa vrlo sličnom molbom. Imala je još jedan par blizanaca i nije bila u situaciji da brine o njima. Tako je ova porodica postala bogatija za još jedan par blizanaca, te su svih četvoro braće i sestara postali jedna porodica. Iako su se premišljali, Kosinski su ipak pristali na ovo.

Već dovoljno neobična situacija u ovoj porodici postala je još interesantnija kada je Keri saznala da je ipak, posle toliko godina neuspeha, ostala u drugom stanju. Da li je uopšte potrebno pomenuti da je postala mama blizanaca?

Nesumnjivo je da je ova porodica ostala zaprepašćena i šokirana ovim saznanjem, te su sve ovo shvatili kao znak od boga.

Još jedna potvda ovog čuda je i činjenica da su sva tri para blizanaca rođena istog datuma, 28. februara, različitih godina. Ova neverovatna porodica je presrećna zajedno, mališani uživaju u društvu svoje braće i sestara, a roditelji su ponosni na porodicu i život kakav im je kao "znak od boga" došao. Kažu da se osećaju blagosloveni jer mogu da odgajaju ovu divnu decu. Sigurni smo da je tako!

Izvor: yumama.com