Faze roditeljstva

PRVI BEBOLOGIJINI KRUGOVI- prolećni skup za trudnice

U nedelju, 7. maja 2023. godine u hotelu Metropol Palace, biće održan prolećni skup za trudnice- BEBOLOGIJINI KRUGOVI.

PRVI BEBOLOGIJINI KRUGOVI- prolećni skup za trudnice

Nakon velikog broja održanih vebinara, kao i radionica i škola za trudnice, Bebologija i Aksa, po prvi put, organizuju okupljanje trudnica u kojem će učestvovati preko 20 predavača iz oblasti ginekologije, pedijatrije, nege beba i dojenja!

Već dobro poznat i uigran tim Centra za trudnice Bebologija, dodatno je pojačan sa, takođe poznatim imenima iz oblasti ginekologije i svi oni zajedno će prisutnim trudnicama, na jedinstven način, pružiti informacije o porođaju, matičnim ćelijama i prvim danima sa bebom!

Omiljena lica iz pedijatrijske ordinacije Bebologija, pedijatri dr Jelena Jovanović i dr Miloš Relić, prepoznatljive patronažne sestre Snežana Malešev, Maja Kovačić i Olivera Knežević, ali i brojni drugi predavači biće deo ovog interaktivnog druženja. 

Kako bi program bio još sadržajniji, pobrinuo se tim našeg partnera iz kompanije Aksa, koja se bavi prodajom dečije opreme. U udobnom ambijentu hotela Metropol Palace, koji će biti prilagođen potrebama trudnica, imaćete priliku da vidite i deo njihovog asortimana.

PRIJAVA ZA 1. BEBOLOGIJINE KRUGOVE POČINJE 21.APRILA!

by: Bebologija&Aksa