Faze roditeljstva

After Pregnancy Nutrigen Test – upoznajte svoju genetiku

Koliko žena i mama u vašem okruženju ima problem s viškom kilograma, naročito nakon porođaja? Možda ste i vi jedna od njih? Ovde je odgovor na pitanje kako ih se na najzdraviji način rešiti.

After Pregnancy Nutrigen Test – upoznajte svoju genetiku

Ne, nije ovo priča o dijetama. Ovo je priča o „klubu“ svih onih žena koje nikako ne uspevaju da skinu dodatnih 5, 10, 15... kilograma viška, ili kada ih teškom mukom skinu, ne mogu da održe željenu kilažu.

Izbor dijeta je nikada veći! Keto, paleo, mediteranska, LCHF, etkinsonova... ali ne treba zaboraviti da mame, naročito one koje još uvek doje svoje bebe, nikao ne bi trebale na svoju ruku, da ih drže.

Vi jedete isto što i vaša drugarica, ali ona slabi a vi se gojite. Znate ono kad vam mama kaže, to je do GENETIKE, mi sve što pojedemo to nam se „lepi“. I da znate, mame su uvek u pravu! Sada postoji pravo rešenje:

After Pregnancy Nutrigen Test - Novi genetički test koji otkriva tajne vašeg metabolizma

Svako od nas nosi određenu kombinaciju gena koju smo nasledili od naših roditelja i to je nešto što ne možemo da promenimo. Ono što možemo je da živimo u skladu sa našom genetikom (i da izvučemo najbolje iz genetike)

After Pregnancy Nutrigen Test – Novi genetički test, koji predstavlja kompanija Bio Save, pomoći će vam da upoznate svoj metabolizam i  razumete kako vaše telo funkcioniše i kako da mu na pravi način pružite sve ono što mu je potrebno.

Nakon porođaja, neretko kreće borba sa viškom kilograma. „Redukovala sam ishranu, krenula sa fizičkom aktivnošću ali višak kilograma je još uvek tu“ često čujemo u razgovoru sa ženama koje su se porodile. Najčešća pitanja na koja tražimo odgovor su:

  • Zašto ne mogu da skinem višak kilograma nakon porođaja?
  • Veoma malo kilograma gubim, da li negde grešim?
  • Zašto nemamo svi iste rezultate prilikom držanja dijeta?
  • Koji način ishrane najviše prija mom organizmu?
  • Kako da telu pružim dovoljnu količinu energije,  a izbegenem zamku viška kilograma?
  • Koji tip fizičke aktivnosti je najefikasniji za mene?
  • Zašto neko ima veće a neko manje rezultate prilikom treninga?
  • Kako da svom organizmu pružim adekvatnu količinu nutrijenata koji su baš meni potrebni?

Zajednički odgovor na sva ova pitanja bi bio:
JEDINSTVENA GENETIKA SVAKOG POJEDINCA!

After Pregnancy Nutrigen Test nam omogućava upravo to - da genetičkim analizama saznamo koje su karakteristike našeg metabolizma.

Više o ovom testu pročitajte OVDE i upoznajte svoju genetiku!

By Bebologija