Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Bol je savladiv - epiduralna analgezija

Dr Nadica Ilić Jokanović, specijalista anesteziologije u KBC "Dr Dragiša Mišović", će vas u petak 29. oktobra od 14 časova upoznati sa onim šta vas očekuje ako se odlučite za porođaj sa epiduralnom analgezijom. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Bol je savladiv - epiduralna analgezija

BOL JE SAVLADIV - EPIDURALNA ANALGEZIJA - onlajn predavanje u petak 29. oktobra od 14 časova!

Svako drugačije doživljava bol i intenzitet bola nije jedino što utiče na odluku o načinu porođaja. Ako razmišljate o tome da primite epiduralnu analgeziju pogledajte onlajn predavanje dr Nadice Ilić Jokanović, specijaliste anesteziologije koja će razrešiti brojne nedoumice, dajući odgovore na najčešća pitanja trudnica.

  • Šta je epiduralna analgezija i kako se daje?
  • Da li svaka žena može da se porodi uz epidural?
  • Kako će epiduralna anestezija uticati na mene i bebu?
  • Kako ću se osećati nakon porođaja?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na Beobologija onaljn predavanju od dr Nadice Ilić Jokanović u petak 29. oktobra od 14. časova.

Prisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu putem aplikacije BEBOLOGIJA.
Ukoliko niste do sada, instalirajte aplikaciju i prijavite se za željeno predavanje: 

Preuzmite aplikaciju za ANDROID:

app bebologija

Preuzmite aplikaciju za iOS:

app bebologija

Reč, dve o predavaču

Dr Nadica Ilić Jokanović specijalista anesteziologije sa reanimatologijom i intezivnom terapijom. Zaposlena je u KBC "Dr Dragiša Mišović", u okviru čijeg porodilišta se od 1988 god. se primenjuje epiduralna analgezija. Ima dugogodišnje iskustvu u radu Savetovališta za epiduralnu analgeziju porodilišta u KBC "Dr Dragiša Mišović".

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od dr Nadice Ilić Jokanović.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija