Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Joga za trudnice

Jelena Kadenić, sertifikovan instruktor joge i saradnik Centra za trudnice "Bebologija", u sredu 20. januara od 14 časova će vam pokazati kako da uz pomoć joge održite optimalno psihičko i fizičko zdravlje tokom devet meseci trudnoće. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Joga za trudnice

JOGA ZA TRUDNICE - Onlajn predavanje u sredu 20. januara od 14 časova.

Tokom ovog predavanja naučićete kako da bolje dišete i da se opuštate, kako da se pripremite za ugodniji porođaj, kako da ostanete fit, kako da imate kvalitetniji san, kako da budete mentalno usredsređene i da umanjite stres i anksioznost.

  • Da li sve trudnice mogu da rade jogu?
  • Koliko vam vremena treba?
  • Koliko puta nedeljno je dovoljno da radite jogu?

Na ova i druga pitanja odgovore ćete dobiti tokom onlajn predavanja od Jelene Kadenić, sertifikovanog joga instruktora u sredu 20. januara od 14 časova. 

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

REČ, DVE O PREDAVAČU

Jelena Kadenić, sertifikovani instruktor joge, upoznala se s jogom 2006. godine kada je kao trudnica počela da je praktikuje. Kurs za instruktora joge završila je kod učitelja Dragana Lončara 2010. godine i od tada usavršava svoje znanje iz oblasti joge i meditacije. Kurs prenatal joge zavrišila je kod učiteljice joge i babice Divne Miljković. Drži časove hata joge, kao i joge za trudnice u saradnji sa Centrom za trudnice "Bebologija". 

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koja ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Jelene Kadenić.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija