Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Šta vas očekuje tokom trudnoće

Specijalista ginekologije i akušerstva dr Snežana Janković će vas u utorak 19. januara od 15 časova upoznati šta sve treba znati i koje preglede i testiranja treba sprovesti tokom prvih dana trudnoće i odgovarati na vaša pitanja. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Šta vas očekuje tokom trudnoće

ŠTA VAS OČEKUJE TOKOM TRUDNOĆE – Onlajn predavanje u utorak 19. januara od 15 časova!

Saznali ste da ste trudni? Čestitamo! Pred vama je najlepši period u životu svake žene. Sve što treba da znate o trudnoći na samom početku od 1. do 16. nedelje čućete na našoj onlajn radionici od dr Snežane Janković, ginekologa.

  • Kakve se promene dešavaju u vašem telu?
  • Na šta je potrebno posebno obratiti pažnju tokom prvih nedelja trudnoće?
  • Kada je potrebno otići na prvi ultrazuvuk?

Onlajn predavanja se slušaju na platformi Demio. Prisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavačima

Dr Snežana Janković, specijalista ginekologije i akušerstva u DZ MediGroup. Tokom svog dugogodišnjeg rada bila je 15 godina kooridnator Škole roditeljstva u DZ Savski venac, kroz koju su prošle mnoge trudnice. Edukovala se za ultrazvučne preglede, kolposkopiju, citologiju i usavršila stručne veštine iz ovih oblasti.

Tokom prezentacije bićete u mogućnosti da postavljate pitanja, na koje ćete na samom kraju dobiti odgovore od dr Snežane Janković. Zato budite uz nas u utorak 19. januara od 15 časova. 

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!