Faze roditeljstva

Da li znate kako postajete članica Ambassador Club-a?

Inovativni u svemu, pa i u odnosu prema trudnicama, porodiljama i bebama, naši prijatelji iz Bio Save Group osnovali su Ambassador Club, a šta donosi članstvo u njemu saznajte u nastavku.

Da li znate kako postajete članica Ambassador Club-a?

U želji da trudnicama pruži najbolju negu i podršku, Bio Save Group došao je na ideju da objedini sve usluge koje ima i po posebnim uslovima ih omogući korisnicama Bio Save usluga. 

Kako postajete članica Bio Save Ambassador Club-a?

Vrlo jednostavno. Ukoliko se odlučite da izaberete bilo koju uslugu Bio Save kompanije dobijate karticu sa jedinstvenim identifikacionim brojem.

Kada je kartica u Vašim rukama, ostvarujete brojne pogodnosti, a neke od njih su i: 

  • 200 evra popusta + 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija ukoliko u aktuelnoj trudnoći uradite Qualified prenatalni test
  • Initiative dijagnostički test na CF i SMA dobijate po posebnoj ceni od 99 evra (zvanična cena 299 evra)
  • 20% popusta na sve pakete patronažnog servisa Babica i Bebica
  • Besplatno savetovanje "U 4 oka sa Snežom Malešev"
  • 3-6 meseci besplatnih pedijatrijskih pregleda u pedijatrijskog ordinaciji Bebologija + 10% popusta na pregleda posle isteka 3-6 meseci
  • 10% popusta na sve laboratorijske analize u Bio Save Laboratorijama tokom i nakon trudnoće

Ovo su samo neke od pogodnosti koje ostvarujete članstvom u Bio Save Ambassador Club. Ne propustite priliku da priuštite sebi bezbrižnu trudnoću, a svojoj bebi najbolju uslugu koju pružaju vrhunski stručnjaci i kojima veruje veliki broj trudnica i mama!

BIO SAVE AMBASSADOR CLUB

 

by: Bebologija