Faze roditeljstva

Izbor roditelja: Zašto smo se odlučili za čuvanje matičnih ćelija (VIDEO)

Naši prijatelji Ana Marija i Saša imaju blog o putovanju pod nazivom Štikla kafa i kravata. Ali o putovanju će nam pričati drugi put, sada su odlučili, pošto je Ana Marija na korak do porođaja, da podele video u kome će odgovoriti na pitanja o matičnim ćelijama, školicama za roditeljstvo, opremanju sobe za bebu, Centru za trudnice Bebologija...

Izbor roditelja: Zašto smo se odlučili za čuvanje matičnih ćelija (VIDEO)

Svakog dan sve veći broj budućih roditelja u Srbiji želi prevencijom da se pobrine za zaštitu zdravlja svoje dece u budućnosti. Dostupnost i jasnost informacija, pozitivne priče o napretku regenerativne medicine i naučna istraživanja su dali veliki doprinos da čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika bude izbor mnogih roditelja – kako se često može čuti, zalog za budućnost. 

Ana Marija i Saša će nam odgovoriti na pitanja: Kako su se i zašto odlučili za čuvanje matičnih čelija, koja je cena, koja procedura, kako se uzimaju matične ćelije na porođaju, koji su programi u Centru za trudnice Bebologija, kako opremiti sobu za bebu…i još mnogo toga saznaćete iz sledećeg videa: