Faze roditeljstva

POČINJE PRIJAVA ZA BEBOLOGIJINE KRUGOVE U BEOGRADU I NOVOM SADU

Otvorena je prijava za najveći besplatan skup za trudnice u Beogradu i Novom Sadu- PROLEĆNI BEBOLOGIJINI KRUGOVI!

POČINJE PRIJAVA ZA BEBOLOGIJINE KRUGOVE U BEOGRADU I NOVOM SADU

Drage trudnice i buduće tate, prijava za Prolećne Bebologijine krugove u Beogradu i Novom Sadu je otvorena!

Bebologijini krugovi, NAJVEĆI SKUP ZA TRUDNICE sa preko 30 predavača, u saradnji sa prodavnicom bebi i dečije opreme Aksa organizujemo u dva grada:

- u Beogradu, u DOMU OMLADINE, 18. maja 2024. godine od 14 časova za trudnice od 25. nedelje trudnoće (termin od 10 časova je popunjen! i program Početak trudnoće od 18 časova za trudnice do 12. nedelje trudnoće

i

- u Novom Sadu, u HOTELU ŠERATON, 25. maja 2024. godine od 10 časova za trudnice od 25. nedelje trudnoće 

PRIJAVITE SE OVDE

Na skupovima predavači će biti eminentni stručnjaci iz oblasti ginekologije i pedijatrije, kao i stručni medicinski tim iz Bio Save Group koji će govoriti o matičnim ćelijama i njihovoj terapijskoj primeni, dok će dobro poznati tim patronažnih sestara iz servisa Babica i Bebica govoriti o prvoj negi bebe i dojenju, a babice će trudnice pripremiti za porođaj i boravak u porodilištu. U okviru programa Početak trudnoće, prisutni budući roditelji imaće priliku da čuju i savete nutricioniste, kao i psihologa, a medicinski biohemičari iz Bio Save laboratorije će govoriti o laboratoriskim analizama i prenatalnom testiranju.

U pauzi između dva predavanja imaćete priliku da prisustvujete demonstraciji pravilnog postavljanja auto sedišta od strane stručnih saradnika iz Akse.

Ne propustite priliku da budete deo najvećeg skupa za trudnice!

PRIJAVITE SE! ČEKAMO VAS!

MESTA SU OGRANIČENA!

by: Bebologija