Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Kako umiriti bebu kada plače?

Maja Kovačić i Olivera Knežević iz servisa Babica&Bebica će u petak 02. juna od 14 časova pričati o tome kako da razumete šta vam beba poručuje svojim plačem. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Kako umiriti bebu kada plače?

Šta uraditi kad beba plače – Onlajn vebinar u petak 02. juna 2023. godine u 14h!

Roditelje uvek najviše uznemiri plač bebe, ali ne treba zaboraviti da je to, u početku, jedini način na koji beba komunicira s vama. Kada beba plače, ona vas zove: da joj priđete, da je uzmete u naručje i utešite.

Potrebno je vreme da naučite zašto beba plače i šta to ona traži od vas: da li je glada, žedna, da li joj je toplo ili joj nešto smeta, da li su joj pelele pune ili joj jednostavno nedostaje vaš glas i vaša blizina.

  1. Kako da razumem šta mi beba poručuje?
  2. Bebu sam nahranila a ona i dalje plače?
  3. Zašto moja beba češće plače nego bebe iz okružena?
  4. Kako da prevaziđem strah koji se pojavi svaki put kad beba zaplače?

*

Na ova i druga pitanja odgovore ćete dobiti tokom predavanja od Maje Kovačić i Olivere Knežević, u petak 02. juna 2023. godine!

PRIJAVITE SE

Prisustvo je moguće i uz prethodnu prijavu putem aplikacije BEBOLOGIJA.

Ukoliko niste do sada, instalirajte aplikaciju i prijavite se za željeno predavanje: 

Preuzmite aplikaciju za ANDROID:

app bebologija

Preuzmite aplikaciju za iOS:

app bebologija

Reč, dve o predavačima

 

Snežana Malešev je supervizor servisa Babica&Bebica. Poslednjih 25 godina rada posvetila je pripremi budućih mama za porođaj i radu sa njima kada izađu iz porodilišta - sve sa ciljem da te trenutke pamte kao najlepše u životu.

Olivera Knežević Đačić, pedijatrijska sestraje deo tima servisa Babica&Bebica. U svom dvadesetogodišnjem profesionalnom radu bavila se organizacijom rada u pedijatrijskoj službi i edukativnim programima za osnaživanje roditelje.

Tokom i nakon prezentacije bićete u mogućnosti da postavljate pitanja, na koje ćete pred kraj predavanja, dobiti odgovor od predavača.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!