Faze roditeljstva

NOVO U PEDIJATRIJSKOJ ORDINACIJI BEBOLOGIJA

Dobro zdravlje Vašeg deteta naš je jedini cilj. Upravo zato smo uveli i mogućnost kućne posete pedijatra po pozivu, vikendom. Svake subote kada se ordinacija zatvori, od 14 do 19 i nedelje od 10 do 19 možete pozvati na broj 069 41 44 950 i pedijatar će doći kod Vas kući

NOVO U PEDIJATRIJSKOJ ORDINACIJI BEBOLOGIJA

Razvijamo se i rastemo zajedno, pa se nakon godinu dana rada Pedijatrijske ordinacije Bebologija, ukazala poteba da Vas ni vikednom ne ostavimo bez naše brige i pomoći. Upravo zato smo uveli novu uslugu - kućne posete pedijatra po pozivu tokom vikenda

Ukoliko se desi da se Vaš mališan razboli tokom vikenda i da mu je neophodan pregled pedijatra, dovoljno je da pozovete na broj telefona 069 41 44 950 i neko od naših dežurnih pedijatara će doći kod vas kući.

Specijalistička ordinacija Beobologija

Tim lekara specijalističke ordinacije iz oblasti pedijatrije - Bebologija čine iskusni pedijatri, vrhunski stručnjaci različitih specijalnosti i pedijatrijske sestre. Oni su tu, da na jednom mestu objedine znanje i iskustvo iz svih oblasti pedijatrije i da naši “veliki” pacijenti dobiju brzo dijagnozu i adekvatno lečenje, po najsavremenijim protokolima.

Osnivač ordinacije Bebologija je dr medicine Miloš Relić, specijalista pedijatrije sa 20 godišnjim iskustvom, prepoznat od mnogih porodica, a naročito mališana, kao doktor koji odnosi strah, a donosi osmeh. 

Saznajte: Kako da dodjete do besplatnih pedijatrijskih pregleda za vaše novorođenče u trajanju 6 meseci

Tim specijalističke ordinacije iz oblasti pedijatrije „Bebologija“ čini preko 10 iskusnih lekara, vrhunskih stručnjaka različitih specijalnosti, među kojima su dr Jelena Jovanović i dr Rade Ružić.

Zdravlje Vaših mališana i bezbrižnost roditelja su razlog za postojanja ordinacije Beobologija.

Dobro nam došli!

Radno vreme ordinacije Bebologija

Ponedeljak - petak    od 8 do 20
Subota                       od 9 do 14

Kućne posete dežurnog pedijatra
(po pozivu na broj telefona 069 41 44 950)

Subota                      od 14 do 19
Nedelja                     od 10 do 19                 

Vaša Beobologija :)

Foto: freepick.com