Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Popravka zuba u trudnoći

Dr Suzana Dašić, doktor opšte stomatologije, vlasnik i osnivač stomatološke ordinaciji “Dr Dašić” će u četvrtak, 18. jula od 14 časova odgovoriti na pitanja kako sačuvati zdravlje zuba tokom trudnoće. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Popravka zuba u trudnoći

POPRAVKA ZUBA U TRUDNOĆI - onlajn predavanje u četvrtak 18. jula od 14 časova!

Tokom devet meseci trudnoće, pažnja majke je uglavnom usmerena na bebu. Međutim, briga o zdravlju zuba i usne duplje ne treba da padne u drugi plan.
Ako želite da sačuvate zdravlje zuba tokom ovih devet meseci i imate neka pitanja oko popravke i nege zuba, pogledajte online predavanje dr Suzane Dašić, stomatologa, koja će razrešiti brojne nedoumice, dajući odgovore na najčešća pitanja trudnica.

  • Kada treba otići na pregled kod stomatologa?
  • Da li je tačno da se trudnicama češće „kvare“ zubi?
  • Koliko je čest slučaj u praksi da trudnici mora da se snima ili vadi zub i da li se to preporučuje?

*

Na ova i druga pitanja odgovore ćete dobiti tokom predavanja od Suzane Dašić, u četvrtak 18. jula od 14h.

PRIJAVITE SE

*

Prisustvo je moguće i uz prethodnu prijavu putem aplikacije BEBOLOGIJA.
Ukoliko niste do sada, instalirajte aplikaciju i prijavite se za željeno predavanje: 

Preuzmite aplikaciju za ANDROID:

app bebologija

Preuzmite aplikaciju za iOS:

app bebologija

REČ, DVE O PREDAVAČU

Dr Suzana Dašić, doktor opšte stomatologije, završila Stomatološki fakultet u Beogradu 1999.godine. Nakon završenog pripravničkog staža radila je u DZ Savski Venac. Od 2006. godine radi u Stomatološkoj ordinaciji “Dr Dašić” čiji je vlasnik i osnivač.
Tokom dugogodišnjeg rada, redovno se usavršava u svim oblastima kojima se bavi opšta stomatologija, prati redovno predavanja i kurseve iz oblasti dečje i preventivne stomatologije, stomatološke protetike, estetske stomatologije i konzervative. Veliki akcenat u svom radu posvećuje preventivi.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Dobrodošli!

By Bebologija