Faze roditeljstva

Lepa vest za trudnice - počinje Bio Save Happy Weekend

Naši prijatelji iz Bio Save Group su pripremili u subotu i nedelju 23. i 24.09.2023. u svim Bio Save kancelarijama u Srbiji veliko iznenađenje.

Saznajte više u tekstu koji sledi...

Lepa vest za trudnice - počinje Bio Save Happy Weekend

Ovaj vikend je poseban za buduće mame. Sve trudnice koje ovog vikenda sklope ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe u Bio Save-u, ostvaruju popust od 300 evra. Sve što je potrebno je da se pojavite u zakazanom terminu u jednoj od Bio Save kancelarija u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu ili Niš-u. Za zakazivanje termina i sve dodatne instrukcije budite slobodni da Bio Save Group kontaktirate na 011/369 22 06 ili 069 BIOSAVE ( 069 246 7283) ili na [email protected].

Ono što je takođe još jedna prednost, ukoliko niste iz navedenih gradova, sastanak se može održati i online,a vi možete dobiti sve neophodne informacije.

Svaka Bio Save beba, kao prvi poklon dobija i besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija” (Beograd), u prvih 6 meseci svog života.

Sve o akciji saznajte OVDE.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi!

By: Bebologija