Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Za zdrav osmeh u trudnoći

Dr Suzana Dašić, doktor opšte stomatologije, vlasnik i osnivać stomatološke ordinaciji “Dr Dašić” u sredu 3. marta od 14 časova, će odgovoriti na pitanja kako sačuvati zdravlje zuba tokom trudnoće. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Za zdrav osmeh u trudnoći

ZA ZDRAV OSMEH U TRUDNOĆI - onlajn predavanje u sredu 3. marta od 14 časova!

Tokom devet meseci trudnoće, pažnja majke je uglavnom usmerena na stomak i na bebu koja u njemu rastu. Međutim, briga o zdravlju zuba i usne duplje ne treba da padne u drugi plan.
Ako želite da sačuvate zdravlje zuba tokom ovih devet meseci i imate neka pitanja oko popravke i nege zuba, pogledajte onlajn predavanje dr Suzane Dašić, stomatologa, koja će razrešiti brojne nedoumice, dajući odgovore na najčešća pitanja trudnica.

  • Kada treba otići na pregled kod stomatologa?
  • Da li je tačno da se trudnicama češće „kvare“ zubi?
  • Koliko je čest slučaj u praksi da trudnici mora da se snima ili vadi zub i da li se to preporučuje?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na Beobologija onaljn predavanju od dr Suzane Dašić u sredu 3. marta od 14 časova.

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

REČ, DVE O PREDAVAČU

Dr Suzana Dašić, doktor opšte stomatologije, završila Stomatološki fakultet u Beogradu 1999.godine. Nakon završenog pripravničkog staža radila je u DZ Savski Venac. Od 2006. godine radi u Stomatološkoj ordinaciji “Dr Dašić” čiji je vlasnik i osnivač.
Tokom dugogodišnjeg rada, redovno se usavršava u svim oblastima kojima se bavi opšta stomatologija, prati redovno predavanja i kurseve iz oblasti dečje i preventivne stomatologije, stomatološke protetike, estetske stomatologije i konzervative. Veliki akcenat u svom radu posvećuje preventivi.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koja ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od dr Suzane Dašić.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!