Faze roditeljstva

Saznali smo o Bebologiji

Događaj "Savladajte Bebologiju" održan je i ove subote u Mercator Centru u Beogradu. Zanimljiva i edukativna predavanja pažljivo su slušali kako trudnice tako i njihovi partneri. Ovi parovi su čvrsto rešili da na najbolji način savladaju najvažniju nauku na svetu - Bebologiju. Evo šta su nam nam rekle trudnice o predavanjima

Saznali smo o Bebologiji

Subota 6. oktobar u Beogradu, od 10-12 h

Maja Popović, 36 godina

Za događaj su saznali preko fejsbuk stranice Bebologija.

- Meni je ovo druga trudnoća, ali sa veoma velikim razmakom od sedamnaest godina, pa sam došla da dobijem informacije šta se sve promenilo u svetu medicine, pedijatrije... Posebno zanimljivo mi je bilo predavanje o matičnim ćelijama, jer razmišljam o tome da ih dam na čuvanje. Takođe mi je veoma značila i priča babice o toku porođaja a nadam se da će moj porođaj proteći brzo i lako - sa osmehom kaže naša sagovornica.

komentari bebologija maja popovicUčesnica: Maja Popović

Maja je u 34. nedelji trudnoće, termin joj je 21. novembar, ali kaže da je ginekolog rekao da će devojčica stići malo ranije. Srećno!

Jelena Smiljić, 34 godine

Jeleni je ovo prva trudnoća, nosi dečaka a termin je 7. januar 2019. godine. Za ovo predavanje je saznala i prijavila se preko fejsa. 

- Htela sam da čujem šta me očekuje u trudnoći. Najzanimljivije mi je bilo predavanje babice o porođaju i dojenju, ali mi treba više praktičnih saveta, pa ću se prijaviti za vašu školu Mlečni put, za koju sam saznala da organizujete svakog meseca. U svakom slučaju bilo je ovo veoma korisno provedeno vreme za mene, pa preporučujem svim trudnicama da dođu predavanje - preporučuje Jelena. 

komentari bebologija jelena smiljanicUčesnica: Jelena Smiljanić

Ukoliko ste i vi želite da prisustvujete događaju "Savladajte Bebologiju" u Beogradu ili Novom Sadu pratite našu facebook stranicu i prijavite se kad objavimo poziv jer je broj mesta ograničen. Detaljnije o događaju