Faze roditeljstva

BEBOLOGIJINI KRUGOVI- POČETAK TRUDNOĆE

Saznali ste da ste trudni? Sve o početku trudnoće i prvom timestru saznaćete na Bebologijinim krugovima u okviru programa Početak trudnoće 18. maja od 18 časova!

BEBOLOGIJINI KRUGOVI- POČETAK TRUDNOĆE

Početak trudnoće praćen je uzbuđenjem zbog iščekivanja novog života. Svaki početak nosi sa sobom svoju priču, pa tako ni trudnoća nije izuzetak. Od prvih znakova do prvih koraka ka roditeljstvu, početak trudnoće je magično putovanje ispunjeno emocijama, fizičkim promenama i novim iskustvima. U ovoj fazi, žena doživljava brojne transformacije kako na fizičkom, tako i na emocionalnom nivou, dok se život u njenom stomaku polako formira i razvija.

Baš zato je nastao program Početak trudnoća, kao podrška budućim roditeljima i to od strane eminentnih predavača.

  • Na temu prvog trimestra, ultrazvučnog i ginekološkog pregleda govoriće ginekolozi iz Euromedik-a koji će trudnicu uputiti u sve što je očekuje u prvim mesecima trudnoće.
  • O ishrani, odabiru namirnica i tome da li je potrebno da trudnica zaista jede za dvoje pričaće nutricionistkinje Ana Todorović i Jovana Živić.
  • Pored brojnih fizičkih promena, trudnica prolazi kroz emocionalne promene i upravo o njima ćete razgovarati sa psihološkinjom Milicom Glintić.
  • Poseban segment ovog programa zauzima predavanje stučnog medicinskog tima Bio Save Group o laboratorijskim analizama u trudnoći i prenatalnom testiranju.

Na predstojećem skupu za trudnice do 12. nedelje trudnoće Bebologijini krugovi- Početak trudnoće Bio Save Group je pripremio poseban poklon za prisutne trudnice: 100EUR popusta na bilo koju odabranu opciju Qualified prenatalnog testa. 

18. maja od 18 časova u Domu omladine u Beogradu očekuje vas dva sata edukativnog, interaktivnog programa!

PRIJAVA ZA BEBOLOGIJINE KRUGOVE BEOGRAD (do 12. nedelje trudnoće)

Za sve trudnice koje budu deo programa Početak trudnoće pripremili smo iznenađenje: JASTUK ZA TRUDNICE, jer znamo da čak 97% trudnica ima problema sa spavanjem.

OVDE možete pogledati kako je protekao događaj prošle godine.

Broj mesta je ograničen! Vidimo se!

by: Bebologija