Faze roditeljstva

Ne propusti: Ponuda koja se ne odbija - svaki selfi dobija

Bebologija u saradnji sa kompanijom BioSave za svoje verne čitaoce organizovala je posebnu ponudu za čuvanje matičnih ćelija 20 + 20 tokom maja meseca

Ne propusti:  Ponuda koja se ne odbija - svaki selfi dobija

Proleće i malo biće koje nosite u stomaku donose jedinstven osećaj sreće za sve buduće mame. Podelite svoju sreću sa svojim prijateljima i osvojite svojoj bebi poklon od 20 dodatnih godina za čuvanje matičnih ćelija -  40 godina po ceni za 20!

Da bi obezbedili ovako vredan poklon potrebno je da:

* Buduća mama napravi "selfi" fotografiju sa Bio Save brošurom ili katalogom*
* Objavi fotografiju na svom Facebook ili Instagram nalogu i u tekstu objave navede "heštagove" #BioSaveToSmoMi i @BioSaveGroup
* Ukoliko do sada niste nabavili Bio Save brošuru ili katalog, možete ih besplatno poručiti na sledećem linku: Poruči katalog ili ih Poručite telefonom.

Prilikom potpisivanja ugovora o čuvanju matičnih ćelija pozovite sa na svoju selfi objavu čime ostvarujete poklon od dodatnih 20 godina čuvanja matičnih ćelija. Poklon se odnosi samo na ugovore sklopljene tokom maja 2019.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili vam je potrebna pomoć, budite slobodni da nas kontaktirate.

Na FB ili IG nalogu podeli & 20 dodatnih godina svom detetu dodeli!


Foto: Designed by Nensuria / Freepik

Takođe, Bio Save svim "svojim" bebama obezbeđuje jedinstvenu uslugu - neograničen brojbesplatnih pregleda u pedijatrijskoj ordinaciji Bebologijau prvih 6 meseci svog života kod omiljenog dečijeg pedijatra Miloša Relića.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i postanite deo Bio Save porodice koja uspešno posluje u svim zemljama regiona - Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Albanija.

Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 011/369 22 06 ili 069/246 72 83 ili putem mejla.

Reč, dve o matičnim ćelijama

Matične ćelije nastaju u trudnoći, tokom razvoja bebe i moguće ih je prikupiti na samom porođaju iz krvi pupčane vrpce, krvi placente i samog tkiva pupčane vrpce.

Hematopoetske matične ćelije se koriste u lečenju hematoloških bolesti kao što su leukemije, anemije, talasemije, limfomi i mijelomi. Mezenhimalne matične ćelije se koriste u regenerativnoj medicini za lečenje različitih neuroloških bolesti kao što su autizam, cerebralna paraliza, povrede kičme ili multipla skleroza, kao i u lečenju dijabetesa, oštećenja hrskavice zglobova ili očnih bolesti.

Poslednjih godina terapija matičnim ćelijama ulazi na velika vrata u medicinu i postaje sve češće jedina opcija za lečenje teških obolenja koja do sada nisu imala adekvatnu terapiju. Najveća asocijacija banaka matičnih ćelija u Evropi, Famicord GROUP je u prvih 5 meseci 2018. godine imala preko 190 terapija matičnim ćelijama iz pupčanika sa terapijom dece i odraslih od 1. do 80. godine života. Studija koja je nedavno završena na Duke Univerzitetu u SAD govori u prilog terapije autizma matičnim ćelijama.

Terapijski potencijal matičnih ćelija se još uvek ne vidi u potpunosti, medicina napreduje svake godine i može se sa pravom reći da su matične ćelije Zalog za budućnost.

By Bebologija