Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Prva nega bebe

Olivera Knežević Đačić, patronažna sestra servisa Babica&Bebica će u petak 27. novembra u 14 časova dati sve praktične savete vezane za negu bebe. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Prva nega bebe

PRVA NEGA BEBE - onlajn predavanje u petak 27. novembra u 14 časova!
Dnevna toaleta bebe brzo postane svakodnevna rutina. Ipak, parovi koji prvi put postaju roditelji, često nemaju dovoljno samopouzdanja te sumnjaju u svoje veštine. Sestra Olivera će objasniti i kako je toaleta oka, nosa, uha, pelenske regije... nešto što vi znate i možete da uradite sami!

  • Da li bebi treba menjati pelene tokom noći?
  • Kako i koliko često je potrebno raditi toaletu bebinih okica
  • Kako obrađivati pupak dok ne otpadne patrljak?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na ovom onaljn predavanju od Olivere Knežević Đačić, patronažne sestre u petak 27. novembra od 14 časova.

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

Olivera Knežević Đačić, pedijatrijska sestra je deo tima servisa Babica&Bebica. U svom dvadesetogodišnjem profesionalnom radu bavila se organizacijom rada u pedijatrijskoj službi i edukativnim programima za osnaživanje roditelje.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Olivere Knežević Đačić.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija