Faze roditeljstva

Zato što je osmeh važan

Drage trudnice, naši prijatelji iz kompanije Bio Save povodom Svetskog dana osmeha, poklanjaju dodatnih 20 godina besplatnog čuvanja matičnih ćelija, svim trudnicama, koje tokom oktobra meseca potpišu ugovor za matične ćelije i postave svoju fotografiju sa osmehom na neku od društvenih mreža.

Zato što je osmeh važan

Dani u trudnoći su posebni. Tada smo deo zadivljujućeg procesa nastanka novog života. Bez obzira kako kroz njih prolazimo, sećamo ih se sa osmehom i osećajem ispunjenosti. Iz Bio Save-a žele da vam trudnički dani prođu sa osmehom na licu.

Povodom obeležavanja 2. oktobra Svetskog dana osmeha,  Bio Save - kompanija čiji je jedan od slogana “Zato što je osmeh važan”, svim trudnicama koje potpišu ugovor za matične ćelije tokom oktobra, POKLANJA dodatnih 20 godina čuvanja matičnih ćelija :)  a to znači da dobijate 40 godina po ceni za 20 godina.

Da bi ste dobili POKLON, vašu fotografiju sa što većim osmehom, postavite na neku od društvenim mreža i tagujete nas sa: @biosavegroup i #zatostojeosmehvazan i time ste obezbedili svoj poklon :) 

Zato što je osmeh važan :)

Naravno, kao i uvek, svaka “naša” beba kao prvi poklon dobija besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija” u prvih 6 meseci života.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i postanite deo Bio Save porodice!

Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da ih kontaktirate na 011/369 22 06 ili 069/246 72 83 ili putem mejla.

Više o akciji pogledajte OVDE i ne zaboravite osmeh na lice!

By Bebologija